Cool Challenge #2

Gisteren na de training was het weer zover. Douche tijd! Dus tijd voor Cool Challenge deel 2.
En ik moet eerlijk bekennen, het went wel. Oké, het is nog niet ijskoud. Maar van 30 graden Celsius, douche ik nu af op 20 graden Celsius! En dat is best een overwinning.

Wat men zegt over dat je ademhaling herstelt na de eerste stralen. Het klopt! Mijn ademhaling word inderdaad rustiger. Het voelt zelfs fijn. Lager dan 20 graden Celsius ben ik nog niet gegaan, omdat ik dan wel echt een bevend rietje word haha. Maar dat is denk ik ook een kwestie van tijd eer ik daar aan gewend ben.
Wat nog meer een fijn bijkomend voordeel is, is het fijne gevoel tijdens het afdrogen. Normaal droog je jezelf af, en dat is het dan. Nu voel je de warmte van de handdoek. Het voelt als een soort ‘opluchting’. Alsof je lichaam lekker gaat ontspannen.
Ook het inslapen daarna verloopt een stuk vlotter dan wanneer ik gewoon op bed ga liggen.

Conclusie na 2 keer douchen.

  • Het voelt prettig om niet heet te douchen.
  • Je lichaam ontspant.
  • Het verbetert het in slaap komen.
  • Ademhaling word een stuk rustiger.

Op naar deel 3 van de Challenge 😉

Groetjes,

Rimco

 

Een reactie

Laat even iets van jezelf horen.