Mijn hardloop agenda voor augustus, september & oktober.

Augustus is alweer bijna afgelopen. Toch heb ik deze maand nog een run gepland, namelijk de Breda Urban Trail. Maar wat heb ik allemaal nog meer de komende tijd op het programma staan?

Augustus.

Zoals hierboven gezegd eindig ik de maand augustus met de Breda Urban Trail.
Op zondag 27 augustus gaat de eerste Breda Urban Trail dwars door historische en culturele gebouwen in het centrum van Breda. Breda Urban Trail maar deel uit van de Urban Trail Series.

Een Urban Trail staat erom bekend om bijzondere gebouwen op te nemen in het parcours. Deelnemers lopen door de gebouwen heen en ontdekken op die manier plekken waar je normaal gesproken niet snel komt.

September.

In september loop ik maar liefst 3 events! Namelijk De Rooi Pannen Spoorzone Run, de Tilburg Ten Miles en wederom de Dam tot Dam loop.

Dit jaar loop ik dus voor het eerst de Spoorzone Run. Deze 5 kilometer run is een urban trail run, op de vrijdag avond voor de Tilburg Ten Miles.

Datzelfde weekend loop ik alweer voor de derde keer de Tilburg Ten Miles. Deze run over een afstand van 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer) behoeft verder geen uitleg ;).

De maand september sluit ik af met de Dam tot Dam loop. Dit jaar is mijn tweede jaar op rij dat ik hieraan deelneem. Want ik moet en zal revanche nemen op mijn belabberde editie vorig jaar (met buikgriep).

Oktober.

Oktober blijft op hardloopgebied een speciale maand voor mij. Het is namelijk de maand waarin de Bredase Singelloop is. En zoals ik al tig keer heb genoemd, dit was mijn eerste hardloopwedstrijd. Dus dat blijft een vast nummer voor mij jaarlijks. Dit jaar zal ik weer aan de start staan van de halve marathon!

Even voor het gemak een opsomming ;):

  • 27 augustus – Breda Urban Trail (10 km).
  • 1 september – De Rooi Pannen Spoorzone Run (5 km).
  • 3 september – Tilburg Ten Miles (16,1 km).
  • 17 september – Dam tot Damloop (16,1 km).
  • 1 oktober – Bredase Singelloop (21,1 km).

Hoe ziet jouw agenda er uit voor de komende periode? Laat het even weten in een reactie hieronder ;).

Groetjes,

Laat even iets van jezelf horen.