Raceverslag: Run2Day Halloween run Breda

Op 31 oktober was het zover. Mijn allereerste Halloween run.
Hoe die ging? Lees dan snel verder 😉

 

“When dusk is at hand, we run like the devil is chasing us!”

Om kwart over 6 had ik afgesproken bij Adri (die ik via Instagram ken), om samen met hem naar het centrum van Breda te fietsen. Daar zou om 19:00 uur bij het Kasteelplein de Run2Day Halloween run van start gaan.
Geen flauw idee wat ik ervan moest verwachten. Ja je moest (mocht eigenlijk) verkleed gaan. Ja, hoe ga je dan? Zombie? Dracula? Zoveel keus. De ene optie nog wel leuker dan de andere haha. Eigenlijk was de keus heel snel gemaakt. Ik zou als zombie gaan! Of als Rick Grimes (uit The Walking Dead).

Eenmaal in de stad aangekomen, snel fiets gestald en de groep opgezocht. Die was door de felle lichtjes vrij makkelijk te vinden. Bij het aanmelden moest je een shirt maat opgeven. Want je kreeg echt een TE gaaf shirt! Wel grappig dat maat L de grootste maat was, want op de site van R2D stond niets over maximum maat. Maar goed, details. Daar gaan we niet over vallen.

Eenmaal compleet, even een flinke warming up gedaan. En warm werd je er zeker van! Jumping Jacks, squats, rondjes lopen, you name it. Squats ben ik dus echt totaal niet goed in, bij de Jumping Jacks werd ik door a-ritmische mensen uit mijn eigen ritme gehaald haha.

Mijn Halloween kostuum, met super schminkwerk gedaan door mijn lieve vrouw!

En toen gingen we als groep ‘spoken’ door het centrum van Breda!
Wat een geweldige sfeer was het. Mooie route, gezellige mensen, heerlijke ambiance. Ondertussen ook nog 2 andere bekende van Instagram tegengekomen. Dus onderweg ook nog gezellig gekletst.
Mijn knie hield zich redelijk goed, want het tempo lag lekker rustig. Gemiddeld iets van 8,50 km/uur.

Na ongeveer 5,5 km was de run (helaas) ten einde, hebben we afgesloten bij Dok19 (daar stond water voor ons klaar).

Samen met Niki (met de hoorntjes) & Bernarda  met het masker)

Joan van Run2Day heeft echt een super leuke run georganiseerd. Echt voor herhaling vatbaar! Alleen dan zou ik het later op de avond doen. En wellicht ergens in de bossen, met schrik-effecten voor ons, in plaats van voorbijgangers haha.

2 reacties

Laat even iets van jezelf horen.